Issy Makeup

Sminke


ZAO Duo shine øyenskygge

Base/Face


Fargerike øyne


IDUN Minerals

IDUN Minerals er et svensk kvalitets merke innen skjønnhet. Kom i 2011 og ble solgt eksklusivt til apoteker. IDUN er opptatt av kvalitet og gode ingredienser, deres produkter er nøye laget og skal passe for selv den mest sensitive huden. De har en egen “svarteliste” med ingredienser som de unngår å bruke. De tester ikke på dyr og alle produktene deres som du finner på nettsiden vår er veganske.

IDUN har et stor utvalg av farger i sine foundation serier også, her er det noe for alle typer og farger. Det er bare å finne sin favoritt.


Brows On Fleek


Flash those Lashes


Eco Minerals

Eco Minerals er et Australsk merke med base i Byron Bay. De er 100% veganske og cruelty-free, samt er de opptatt av å bruke lokale ingredienser. Eco Minerals er også opptatt av miljø og har derfor laget refill for sine produkter. Dette gjør at kunden både spare penger og miljøet for unødvendig emballasje.

I tillegg har Eco Minerals en helt fantastisk fornøyd garanti. Her kan du teste dine farger og hvis det ikke passer kan du bytte produktet inn til en ny vare eller få pengene tilbake. Dette gjelder både på nettbutikken vår og i fysisk butikk (må byttes innen 30 dager).

Så langt er Issy Makeup eneste leverandør av Eco Minerals i Norge.


Trutmunn


Zao Makeup

ZAO kommer fra Frankrike og ble startet i 2012 av fire venner som ønsket å lage økologisk sminke som samstemte med deres dype verdier. ZAO ble altså det første påfyllings mulige sminke merket, 100% naturlig og sertifisert økologiske av Ecocert.

Med fokus på bambusen sin mange bruksområder har de klart å lage et redusert karbon utslitt og et mer miljøvennlig innpakning til produktene sine. Bambus er også en del av ingrediensene da den er naturlig rik på silica, som er med i vår prossess for å lage kollagen.

Nesten alle produktene til ZAO gir mulighet til å fylle på det produktet du allerede har kjøpt, sånn at du kan spare både penger og miljø.


Bestselgere


Annabelle Minerals

Annabelle Minerals er en polsk produsent av naturlig mineralsminke til enhver hudtype. Med et utvalg på over 60 forskjellige foundationer, skal det ikke være et problem å finne det man ser etter.

Annabelle tester ikke på dyr og hele sminke serien er vegansk. Produktene er av høy kvalitet og tilpasset forskjellige hudtyper; som atopisk hud, normal, fet, tørr og problematisk hud, og selvfølgelig for sensitiv hud.

Vi gleder oss over å ha dem blant oss for dere å nyte!

Rull til toppen