Personvernerklæring

Personvererklæring

Hvorfor samler vi inn data?Hva samler vi inn?Hva gjør vi med dine data?
Vi samler inn data for å kunne forbedre våre tjenester og gi deg den beste kundeopplevelsen Vi samler inn personopplysninger, altså informasjon om deg. Vi lagrer de trygt hos oss til vi ikke lenger har bruk for å kontakte deg, eller til du sier ifra at du ønsker dem slettet.
  1. Kontaktinformasjon til Issy Makeup
    IssyMakeup.no er behandlingsansvarlig for håndtering av dine personopplysninger. Har du spørsmål om behandlingen eller ønsker å komme i kontakt med oss ang personopplysninger, finner du kontaktinformasjonen vår nedenfor:

    Issy Makeup
    Skogvegen 3, 2005 Rælingen
    Organisasjonsnummer: 923799141
    E-post adresse: info@issymakeup.no
  2. Sentrale begreper
    Personopplysninger er informasjon som alene eller samme med andre opplysninger kan bruker til å identifisere, lokalisere eller kontakte en person. Eksempler er navn, telefonnummer og adresse.

    Behandling av personopplysninger innebærer alle former for håndtering av personopplysninger som: innsamling, registrering og lagring.

    Behandlingsansvarlig er den som bestemmer formålet med behandlingen av personopplysninger og hvilke opplysninger som anmodes. Der er behandlingsansvarlig som er ansvarlig for at håndteringen av dine personopplysninger skjer ut i fra den gjeldende personopplysningsloven.

  3. Hva slags informasjon samler vi inn og formålet med de
    Hvis du velger å handle hos Issy Makeup vil vi samle inn og lagre informasjonen som du oppgir til oss. Dette kan være :
    – Ditt navn
    – Din e-postadresse, sånn at vi kan ta kontakt med deg ang din ordre eller kundeforhold
    – Ditt telefonnummer, sånn at vi kan ta kontakt med deg ang din ordre eller kundeforhold
    – Din adresse, så vi kan sende deg dine bestillinger
    – Fødselsdato (valgfritt)
    – Kontonummer (valgfritt), For eventuell utbetaling av tilgodehavende

    Dette er informasjon som er frivillig å gi fra seg, men som vil være nødvendig for å bestille varer fra nettsiden. Vi kan ikke levere varer uten denne informasjonen.

    Når du handler hos Issy Makeup samler vi inn og oppbevarer navn, adresse, epost og telefonnummer. Dette fordi vi trenger informasjonen til å kontakte deg og levere bestillingen din. Vi er også pålagt å oppbevare denne informasjonen i forbindelse med regnskapsføring, avgifts håndtering og eventuelle garanti- og returhåndteringer. Vi vil slette historikken når formålet med behandlingen opphører.

    Dersom du tar kontakt med oss via epost eller kontaktskjemaer samler vi inn den informasjonen du gir fra deg. Dette kan inkludere:
    – Navn
    – E-postadresse
    – Ordrenummer
    – Telefonnummer

  4. Hvor lenge lagres opplysningene?
    Vi behandler personopplysningene bare så lenge det tar å oppfylle hensikten med deres innsamling deretter sletter vi informasjonen.

    Er du aktiv på ”min side” hos Issy Makeup tar vi vare på dine opplysninger til det er 1 år siden siste innlogging. Har du takket ja til å motta våre nyhetsbrev på e-post vil dette gå løpende til du melder deg av. Deretter vil vi lagre dine opplysninger i 1 år før vi sletter informasjonen.

    Ønsker du å slette kontoen din kan du gjøre dette via ”min side”, vi vil da beholde dine opplysninger så lenge de er nødvendige og vil bli slettet så fort de ikke lenger er av bruk.
  5. Informasjonsdeling
    Vi selger, bytter eller deler ikke dine personopplysninger til noen tredjepart.

    En tredjepart får kun innsyn i opplysninger om deg hvis dette er nødvendig for å levere våre tjenester. Blant annet relevante opplysninger som er nødvendig for å gjennomføre handelen deles med betalingspartnere og transportør.
  6. Dine rettigheter
    Du har rett til å vite hva slags informasjon vi har om deg til enhver tid. Denne informasjonen finner du på ”min side” eller du kan kontakte oss på info@issymakeup.no og vi vil informere deg.

    Du kan når som helst ombestemme deg om hvilken informasjon vi kan lagre om deg. Du kan til enhver tid gjøre om på innstillingene på ”min side” eller kontakte oss på epost.
  7. Endringer
    Ved endringer i personvernerklæringen vil du bli varslet på epost om du har oppgitt din e-post til oss. Hvis ikke finner du alltid en oppdatert versjon av erklæringen på vår nettside.