Skip to content

Om Oss

Våre Kjerne Verdier

2 kaniner ved siden av hverandre ute på gresset
Cruelty-Free
Vegansk
Naturlig
blank klinkekule med liten grønn vekst på toppen med natur bakgrunn
Miljøvennlig
Grønn bakgrunn med kokos og serumflask
Hudpleiende

Hva er vi?

Issy Makeup er først og fremst en sminke og velvære butikk. Du finner oss på nett og på Amfi Bjørkelangen i Aurskog- Høland. Vi ønsker å være mer enn bare enda en sminke butikk og derfor er vi her for å spre informasjon, tips og gi hjelp til de som ønsker det. 

Har du spørsmål er vi tilgjengelig på mail og sosiale medier hver dag. Vi jobber med å få i gang en inspirerende og informativ blogg for å fremme våre merker, produkter og for å gi masse inspirasjon, tips og hjelp.

Hva tilbyr vi?

Vi selger det aller meste innen sminke og velvære. Duftlys, øyenskygge, ansiktspleie og alt du kan tenke deg til. Det vi skiller oss ut på er at vi kun selger produkter som er veganske og cruelty-free. Det vil si helt fri for dyre-innblanding. 

Hvorfor gjør vi dette?

Dyr har ingen plass i kosmetikk verden. Vår skjønnhet burde ikke på noen måte gå på bekostning av dyrene velferd. Dette blir tydeligere og tydeligere i dagens samfunn og mange står opp for dyrene nå. Vi ønsker å sørge for at Norge skal få tilgang til alle de fantastiske produktene som finnes rundt i verden som tenker på dyrene, naturen og huden din.

Det er ingen grunn til at dyr skal måtte lide under testing av sminkeprodukter lenger, da vi har kommet så langt at vi har flere andre måter å gjøre tester på. Derfor ønsker vi å fremme cruelty-free produkter, for å vise at det nå er på tide og avskaffe dyretesting på verdens nivå.

Kontakt oss

Kart

info@issymakeup.no

Bjørkevegen 22,
1940 Bjørkelangen

Issy Makeup Store

915 11 956

Kontakt Skjema

Nyhetsbrev blir sendt ut ca 1 gang i måneden, med nyheter, tilbud og inspirasjon