Skip to content

Ny inn: BIOSOLIS

Nyhet

Vi har fått inn en serie med økologiske solbeskyttelse akkurat i tide for sommeren. Biosolis er et Belgisk merke som siden 2010 har jobbet med økologiske solprodukter. Dette er produkter som er vennlig mot huden og kan brukes av alle, samtidig som de er trygge for naturen og miljøet.

Miljøet

Biosolis er medlem i 1% For The Planet, som betyr at de gir 1% av alle salgsinntekter til Reef Check og Surfrider Foundation Europe. Hva gjør disse valgte veldedige formålene? Jo, de jobber med å beskytte havene, korallrevene og strendene i verden, som er en viktig del av naturen og miljøet vårt. Hvorfor? Visste du at rundt 25.000 tonn med solprodukter blir sluppet løs i havet hvert år? Disse inneholder som regel parabener, kanelsyre, kamferderivater og benzofenon, og setter seg fast på korallrevene. Dette bleker dem, som fører til at de ikke får tilgang på sol og blir derfor ødelagt. Korallrevene er et viktig del av økosystemet her på jorden og derfor noe som må bli ivaretatt.

Ingredienser

I tillegg til å gi penger til veldedige formål sørger Biosolis for at deres produkter er fri for ingredienser som er skadelig for miljøet og for huden vår. De bruker kun økologiske ingredienser som er fra 100% naturlig opphav. De er opptatt av gode ingredienser som både tar vare på og beskytter huden. Blant annet Aloe Vera og Karanja olje som gir fuktighet og beskyttelse. De bruker også et mineral filter som gjør at solen reflekteres bort fra huden din, i motsetning til kjemikal filtre i andre solkremer som trekkes inn i huden og omgjør UV strålingen, som kan føre til uønskede hudplager.

På grunn av sine vennlige ingredienser er det mulig for hele familien å bruke produktene fra Biosolis. Er du nyskjerrig eller ønsker å kjøpe et produkt til deg og familien din, kan du sjekke ut vårt utvalg HER.