Acorelle

Acorelle kommer fra Frankrike og tilbyr økologiske parfymer og kroppspleie. Kun naturlige ingredienser som er milde og virkningsfulle blir benyttet. Alle produktene er sertifisert økologisk av Ecocert.

Annabelle Minerals

Annabelle Minerals kommer fra Polen og har et stort utvalg av mineral sminke. Med et lavt antall ingredienser har de klart å lage sminke som kan brukes av alle selv de med sensitiv hud. Her finner du også hele 66 forskjellige foundation typer.

Ardell logo

Ardell

Ardell er en av de verdens ledende innen løsvipper. De har høy kvalitet på sine vipper og et sortiment til å passe alle anledninger i alle tenkelige stiler.

Biosolis

Biosolis er et belgisk solkrem merke. Her finner du solbeskyttelse fra økologiske ingredienser.

Eco Minerals

Eco Minerals kommer fra Australia og er sminke laget av 100% rene mineraler. produktene er cruelty-free, veganske og miljøvennlige. Nesten alle produktene kan fylles på med enkle Refill poser.

E.L.F

Siden tidlig 2000-tallet har elf vært tilgjengelig for alle sminke entusiaster. Nå er de en av verdens største sminke merker og er et 100% Cruelty-Free og vegansk merke. Stadige nye produkter ruller ut fra deres fabrikker så følg godt med. Makeup for every Eyes, Lips, Face.

Idun Minerals

Idun Minerals kommer fra våre naboer i Sverige og er cruelty-free sminke spesielt tilpasset sensitiv hud. Produktene er tilpasset for å passe de med sensitiv hud og har et bredt fargespekter i både foundation og andre produkter.

Jane Iredale

Jane Iredale er et amerikansk merke som tilbyr cruelty-free, vegansk og hudpleiende sminke. Siden 1994 har de levert produkter som ikke bare er fantastiske gode å bruke, men som også er bra for huden din.

Lille Kanin

Lille Kanin er et dansk merke med produkter til baby og barn. De er svanemerket og sertifisert allergi vennlig

So Eco

So Eco har som hjertesak å gi skjønnhet til verden, uten at det skal skadet miljøet. Det britiske merke tilbyr alt fra sminke koster til manikyr sett, hårbørster og deilige loofah'er. Alt er laget av resirkulert materiale og bambus.

Sukin

Sukin er et velvære merke fra Australia som lager hudpleiende produkter fra naturliige ingredienser.

Zao

Zao er et Fransk sminke merke med stort fokus på bambus. Produktene deres er veganske, cruelty-free og økologiske i tillegg til å være miljøvennlige. Du får refill på nesten alle Zao sine produkter.

KOMMER SNART:

Mangler det noe?

Vi jobber hele tiden med å finne nye merker og produkter vi kan legge til i vår butikk. Har du noen ønsker eller kanskje gode forslag på andre ting vi burde ta inn så vil vi gjerne høre fra deg. Send oss en mail eller en melding på sosiale medier. Du kan også fylle inn skjemaet til høyre.

Nyhetsbrev blir sendt ut ca 1 gang i måneden, med nyheter, tilbud og inspirasjon