Skip to content

En Annabelle Minerals Foundation Guide

Mineral Foundation Fra Annabelle Minerals

Annabelle Minerals sin Mineral Foundation er et innovativt produkt som tar vare på huden samtidig som den gir deg ditt ønsket resultat. Den inneholder få og helt naturlige ingredienser og er helt uten parabener, konserveringsmidler og kunstige fargestoffer. Den tetter ikke porene, så huden din får puste fritt samtidig som du får se nydelig ut. Noen av ingrediensene er glimmer, som hjelper mot mindre hudproblemer, og antibakteriell sinkoksid som gir god dekkevne og beskytter mot UVA/UVB.

3 Typer Foundation

Glødende

Glød er laget med tanke på de med utmattet og litt sliten hud som kanskje begynner å få rynker. Denne jevner ut hudfargen og gir den glød. Perfekt for deg som liker naturlig glød

Mattende

Matt er egnet for de med fet hud og tendenser til akne. Denne regulerer talgproduksjonen og hjelper mot urenheter. Den holder lenge og gir også godt dekke på akne og matt hud.

Dekkende

Dekkende foundation gir den aller beste dekkevnen og fungerer som et universalt produkt til alle. Den jevner ut hudfargen, dekker alle hudproblem og holder lenge.

Fargepaletter

Golden

Golden- serien har gull- og oliven nyanser som passer godt med en varm hudfarge

Natural

Natural-seien er nøytral og uten overvekt av verken rosa eller gule nyanser

Sunny

Sunny-serien er et perfekt valg for deg med veldig lys hud.

Pure

Pure-serien er laget for å passe de med en nøytral undertone.