Publisert Legg igjen en kommentar

ECO MINERALS

Hvorfor Eco Minerals

Eco Minerals var en av de første merkene vi tok kontakt med som veldig gjerne ønsket å samarbeide med oss. De er veldig store i Australia og var mer enn ivrig på å gjøre produktene sine tilgjengelig for norske sminke entusiaster. Grunnen til at vi valgte Eco Minerals var deres store engasjement for både miljø, dyr og hud. Produktene deres var godkjent av både CCF og PETA, samtidig som emballasjen deres var miljøvennlig og med rene ingredienser som ikke forurenser huden.

Hvem er Eco Minerals:

Eco Minerals er et Australsk merke som har holdt på siden 2007 og ble startet av Lulu Starman og Amber Hardley. De er opptatt av gode produkter som er snill med huden og har tatt et stort ansvar for hvordan minske avfall av sminke emballasje. Med hjerter av gull og hoder som tenker på miljø har de skapt fantastisk sminke.

Hva er produktene laget av?

Sminken til Eco Minerals er laget av 100% rene mineraler og ingrediensene er hentet ut fra Australia, Europa og USA. De velger å ikke benytte seg av ingredienser fra Asia eller Afrika da disse ofte kan være mer forurenset og at de som selger ingrediensene ofte kan bruke barnearbeidere. Alle produktene er individuelt godkjent av CCF og PETA som betyr at de er veganske og cruelty-free.

Miljøvennlig Emballasje:

Eco Minerals er et merke med samvittighet og har et ønske om å ta vare på både naturen og huden vår. Emballasjen deres er laget av resirkulert materiale eller er helt nedbrytbare og de har et spennende konsept på hvordan vi kan spare både miljøet og pengene våre når vi handler hos dem.

Refill Konsept:

Første gang du handler Eco Minerals vil du kanskje ha ditt pulver produkt i en ordentlig boks, men når du går tom og trenger mer kan du enkelt kjøpe en liten påfyll pose. Posen inneholder like mye som en vanlig boks gjør, men kommer i en nedbrytbar pose og koster mindre enn hva boksen gjør. På denne måten sparer du penger og du sparer også miljøet for unødvendige mengder med søppel. De produktene med litt mer flytende konsistens har foreløpig ingen påfyll poser, men all emballasje fra Eco Minerals er laget av resirkulert materiale, blant annet deres ”Ethical Lipstick” som kommer i resirkulert aluminium.

Colour Chooser!

En enkel og brukervennlig «chat» er også mulig å bruke for å finne den riktige sminken for deg. Via Facebook messenger gir de deg mulighet til å svare på noen enkle spørsmål om hvordan du foretrekker sminken din og hjelper deg derfra med å finne det riktige produktet og den fargen de tror vil passe deg best.

Om du ønsker å teste Colour Chooser via messenger, kan du finne fram via denne linken: https://www.ecominerals.com.au/pages/colourchooserapp
Eller gå inn på facebooks siden til Eco Minerals:
https://www.facebook.com/ecominerals/?ref=page_internal

Farge Match eller pengene tilbake garanti!

Eco Minerals har en unik farge match garanti, som vil si at du kan kjøpe et produkt og teste det hjemme, og hvis fargen ikke stemmer med det du ville ha kan du få bytte inn produktet inn i en annen farge eller få pengene tilbake. Dette er en fantastisk garanti som vi som videreselger også følger. For å lese mer om dette kan du klikke HER.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.