Skip to content

Merker

Acorelle

Acorelle kommer fra Frankrike og tilbyr økologiske parfymer og kroppspleie. Kun naturlige ingredienser som er milde og virkningsfulle blir benyttet. Alle produktene er sertifisert økologisk av Ecocert.

Ardell logo

Ardell

Ardell er en av de verdens ledende innen løsvipper. De har høy kvalitet på sine vipper og et sortiment til å passe alle anledninger i alle tenkelige stiler.

Biosolis

Biosolis er et belgisk solkremmerke. Her finner du solbeskyttelse fra økologiske ingredienser. Alle produktene er Coral Reef-Safe.

Bulldog Skincare

Bulldog Skincare For Men er et britisk merke som har laget en rekke produkter til herrer. Her finner du alt til skjegg og barbering, samt pleiende produkter for hud og ansikt.

E.L.F

Siden tidlig 2000-tallet har elf vært tilgjengelig for alle sminkeentusiaster. Nå er de en av verdens største sminkemerker og er et 100% Cruelty-Free og vegansk merke. Stadige nye produkter ruller ut fra deres fabrikker så følg godt med. Makeup for every Eyes, Lips, Face.

Eco By Sonya

Eco By Sonya er et Australsk merke med selvbruning og hudpleieprodukter. Startet av Sonya Driver, var det en av de første selvbruningsproduktene som var helt uten skadelige stoffer. Alle produktene til Eco By Sonya er økologiske og sertifiser Toxic-free.

Idun Minerals

Idun Minerals kommer fra våre naboer i Sverige og er Cruelty free-sminke spesielt tilpasset de med sensitiv hud. De har et bredt fargespekter i både foundation og andre produkter.

Laureate Cosmetics

Laureate er et helt nytt sminkemerke fra Sverige som startet opp i 2021. Så langt har de kommet med en flott foundationserie og to forskjellige eyelinere. Vi gleder oss til å se alle de nye produktene som vil komme herfra den kommende tiden.

Lille Kanin

Lille Kanin er et Dansk merke med produkter til baby og barn. De er svanemerket og sertifisert allergivennlig

So Eco

So Eco har som hjertesak å gi skjønnhet til verden, uten at det skal skade miljøet. Det britiske merket tilbyr alt fra sminkekoster til manikyrsett, hårbørster og deilige loofah'er. Alt er laget av resirkulert materiale og bambus.

Eco Minerals

Eco Minerals kommer fra Australia og er sminke laget av 100% rene mineraler. Produktene er Cruelty-free, veganske og miljøvennlige. Nesten alle produktene kan fylles på med enkle refillposer.

Annabelle Minerals

Annabelle Minerals kommer fra Polen og har et stort utvalg av mineralsminke. Med et lavt antall ingredienser har de klart å lage sminke som kan brukes av alle, selv de med sensitiv hud. Her finner du garantert en foundation som passer deg, da du kan velge mellom både farger og finisher.

Zao

Zao er et Fransk sminkemerke med stor fokus på bambus. Produktene deres er veganske, cruelty-free og økologiske, i tillegg til å være miljøvennlige. Du får refill på nesten alle Zao sine produkter.

Sukin

Sukin er et velværemerke fra Australia som lager hudpleiende produkter fra naturlige ingredienser.

Mangler det noe?

Vi jobber hele tiden med å finne nye merker og produkter vi kan legge til i vår butikk. Har du noen ønsker eller kanskje gode forslag på andre ting vi burde ta inn så vil vi gjerne høre fra deg. Send oss en mail eller en melding på sosiale medier. Du kan også fylle inn skjemaet til høyre.